Domnita’s Weblog

decembrie 2, 2010

Cum a fost la SdC in noiembrie

Filed under: Schimb de carti — domnitaralu @ 11:40 am
Tags: , , , ,

Din punctul meu de vedere, a zecea intalnire SdC Sibiu a fost si cea mai reusita, cea mai vie si cea mai vesela de pana acum. Dupa momentul absolut necesar de aplauze pentru al doilea SdC consecutiv (si veti vedea ca de acum tot asa va fi – promit!), am trecut la povesti foarte interesante si constructive.

Ciprian si Ada ne-au vorbit despre Organizatia Nationala a Bloggerilor din Romania si despre cele doua proiecte ale Organizatiei – campania „Sunt mandru ca sunt roman” si „Darul tau pentru Craciunul lor”. Ne-am bucurat sa vedem ca mai exista tineri carora le pasa, care isi doresc sa schimbe ceva, si cuvintele lor pline de avant au avut un efect mare asupra fiecaruia dintre noi, astfel incat si noi ne-am imbogatit cu noi si inedite planuri de viitor, si ei au mai gasit oameni care sa ii sustina.

Am discutat si despre carti, despre lucrari de doctorat, despre psihologia poporului roman si, desigur, despre citirea rapida. Ba mai mult decat atat, Adi ne-a facut si o demonstratie live a acestui mod de citire, pe care Aniela, totusi, il gaseste potrivit doar pentru studiu, nu si pentru lectura „de placere” sau „de relaxare”. Cert este ca intrebarea ramane: e important sa stim ca protagonisa e imbracata in rochie rosie sau nu? Speram sa gasim un raspuns (sau nu…) si la aceasta intrebare in urmatoarea intalnire, la care va invitam cu drag!

 

Pana atunci, toate cele bune!

 

 

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: