Domnita’s Weblog

iulie 30, 2016

Back… Again!

Filed under: Uncategorized — domnitaralu @ 2:18 pm

De ceva vreme, ma tot bate gândul sa mai trec pe-aici, sa mai las câte-un gând. Poate pentru ca de aproape 7 luni stau acasă, mi se pare ca tare multe as avea de povestit. Sau pentru ca viata mea e în continua schimbare, pentru ca nicio zi nu seamănă cu cealaltă, simt uneori nevoia sa mai „scutur” din noianul de trăiri.

Am rămas socata, văzând ca ultima postare e din martie 2014. Cate s-au întâmplat de atunci! Sau ce nu s-a întâmplat de atunci?! Statornici au rămas oamenii dragi, cărora însă li s-au adăugat și alții, prieteni minunați, care îmi îmbogățesc viata în fiecare zi!

Dintre toți, am să-l pomenesc deocamdată pe Băiețelul meu, Damianul de mult visat, cu ochi albaștri în care ascunde deja marea pe care încă n-a cunoscut-o.

A venit împreună cu o sarcina nespus de ușoară și frumoasa, în care am călătorit nebunește de mult, asa cum îmi promisesem încă din copilărie: când voi fi însărcinată, voi merge peste tot, ca să-i arat puiului meu cat se frumoasa ne e tara și să-l fac sa se îndrăgostească de ea. Am reușit (aproape) tot ce mi-am propus. Doar în Maramureș nu am ajuns, în rest, am bifat fiecare zona. Plus vreo câteva tari străine.

Și s-a născut Damian în noaptea magica a Revelionului, putin înainte de zorii primei zile a anului. Și de atunci, mi-a vrăjit fiecare zi care a urmat.

Despre toate sper sa reușesc sa va povestesc de acum încolo…

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: